Aizraujošs testiņš. Izvēlies skaitli un uzzini, kura ir tava rakstura dominējošā iezīme!

Skaitļi var daudz pastāstīt par cilvēka personību neatkarīgi no tā, vai viņam patīk matemātika. Rakstura īpašību tests, ko piedāvājam tavai uzmanībai, ir skaidrs pierādījums tam!

Tests ir vienkāršs, bet tajā pašā laikā uzticams. Mānīties ir gandrīz neiespējami, jo par tevi būs atbildīga zemapziņa, kas sniegs savu atbildi gandrīz automātiski. Toties saņemto informāciju, pateicoties zemapziņas atbildei, varēsi izmantot turpmāk pēc saviem ieskatiem.

Rakstura iezīmju testiņš: vienkārši izvēlies skaitli

Ātri un vienkārši:

Pats tests, kā solījām, ir ļoti vienkāršs. Apskati četrus skaitļus, kas redzami attēlā. Izvēlies vienu no tiem bez īpašām pārdomām. Ideālā gadījumā izvēli vajadzētu izdarīt 5 sekunžu laikā, lai nejauši netraucētu zemapziņas darbam. Bet pēc tam iepazīsties ar savas izvēles rezultātu!

Trijnieks
Skaitli 3 parasti izvēlas cilvēki ar izteiktu tieksmi pēc perfekcionisma. Šie ļaudis pieliek daudz pūļu, lai vienmēr un visur izskatītos nevainojami.

Darbā, kā arī sirdslietās viņiem parasti ir ideāla kārtība. Perfekcionista galvenais trūkums ir vienkāršs. Tā ir nespēja atpūsties un pārmērīgas prasības pret citiem. Iemācies dažreiz “atlaist grožus”, un viss ritēs gludi!

Septītnieks
Skaitlis 7 parasti ir pirmais skaitlis, ko redz bezcerīgi optimisti. Ir ļoti grūti tevi ar kaut ko apbēdināt vai samulsināt. Tu vienmēr atradīsi risinājumu jebkurai problēmai, tāpēc piesaisti sev visdažādākos cilvēkus.

Bet diemžēl daudzi paziņas tavu optimismu cenšas izmantot tikai savām vajadzībām. Iemācies atteikt nekaunīgiem lūdzējiem un laikus “pārlādēties” – tad tava dzīve kļūs vēl piepildītāka un pilnasinīgāka!

24
Šo skaitli izvēlas cilvēki ar iedzimtu līderismu, prasmīgi un atjautīgi indivīdi. Visticamāk, tu proti un tev patīk vadīt cilvēkus. Es gribētu tev ieteikt tikai vienu lietu: mēģini uzticēt vairāk uzdevumu saviem padotajiem!

Tāpēc jau līderis ir līderis, lai norādītu cilvēkiem, kas jāpaveic, nevis pastāvīgi jālabo viņu neizdarības.

61
Šo skaitli parasti izvēlas ekscentriski un vieglprātīgi cilvēki. Apkārtējie jau ir pieraduši, ka tu visu laiku lido mākoņos un ārkārtīgi mierīgi attiecies pret pašiem svarīgākajiem uzdevumiem Tomēr tas ir uz labu, jo tavu nervu stiprumu un mūžīgo bezrūpību var tikai apskaust!

Šādai personībai var ieteikt pēc iespējas ātrāk apgūt spēju atsijāt graudus no pelavām – respektīvi, sadalīt lietas svarīgās un mazāk svarīgās. Dzīvē arvien rodas problēmas, kas jāatrisina pēc iespējas ātrāk un efektīvāk. Un šajā ziņ[a tev ārkārtīgi noderēs tava iedzimtā spēja lieki nenervozēt!

Kā redzi, šis rakstura īpašību tests izgaismo gan plusus, gan mīnusus, kādi piemīt katram no četriem cilvēku tipiem. Un to visu mums atklāj tikai četri skaitļi un piecu sekunžu ilgas pārdomas. Nav pārsteidzoši, ka šādi testi ir ļoti populāri psihologu vidū!

Visu, ko apziņa cenšas slēpt un apspiest, zemapziņa mums atklās.

Vai tev patika šis tests? Būsim pateicīgi, ja sniegsi savu viedokli un dalīsies ar šo testu sociālajos tīklos!

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment